merkbeelden-np-1
merkbeelden-np-4
merkbeelden-np-5
merkbeelden-np-6

Pugnale & Nyleve brillen

In elk seizoen en bij iedere gelegenheid kan de juiste bril of zonnebril uw stijl definiëren. Een bril of zonnebril is volgens de makers van Pugnale & Nyleve namelijk veel meer dan alleen een eenvoudige accessoires.In de brillen en zonnebrillen van Pugnale & Nyleve wordt het beste wat Italië te bieden heeft gepresenteerd. Ieder montuur wordt dan ook met de hand vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen.

Binnen de Pugnale & Nyleve brillen en zonnebrillen collectie zijn vier verschillende lijnen te vinden. De Ancient lijn; monturen gebaseerd op authentieke stoffen uit de glorietijd van Venetië. De Pure lijn; monturen die bestaan uit pure vormen met een paar bijzondere eyecathers. De color lijn; monturen in prachtige kleuren van soft-touch materiaal voor het hoogste comfort. En als laatste de 'A Time Walk' lijn, waar gebruik gemaakt wordt van een speciaal soort scharnier wat speciaal voor de Pugnale & Nyleve brillen en zonnebrillen gemaakt is.

Met deze grote variatie in brillen en zonnebrillen is er dus altijd een montuur dat past bij uw persoonlijke stijl. Nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere brillen? Kom langs in de winkel!

Pugnale_Merkbeelden_np_naast


Top