klopman-optiek-harderwijk-h-contactlenzen

Contactlenzen voor alle situaties

Harde lenzen, zachte lenzen, multifocale lenzen of maandlenzen, u kunt het zo gek niet opnoemen, maar wij hebben deze contactlenzen in huis! Wij helpen u aardig op weg en kijken persoonlijk naar uw situatie. U bent bij ons uitsluitend in handen van gediplomeerde contactlensspecialisten, iedere dag van de week! Klopman Optiek levert maatwerk op het gebied van contactlenzen en heeft daarom ook een zeer goede relatie met huis- en oogartsen opgebouwd. Wij zorgen ervoor dat mogelijke problemen tot een minimum worden beperkt.

En dan, dan heeft u de ideale contactlens die past bij uw situatie en levensstijl, maar onze service blijft doorgaan. Wij staan graag voor u klaar als het draait om nieuwe oogcontroles, alles om uw ogen ”gezond”  te houden. Tot slot, voor vragen, op- en/of aanmerkingen kunt altijd bij ons terecht. Zo blijft u optimaal genieten van uw contactlenzen.

XtralensSpecialist

Opticien Paul Hoes, eigenaar Klopman Optiek, bezit het certificaat XtralensSpecialist. Paul Hoes heeft namelijk met succes de opleiding XtralensSpecialist van Eculens, waar de Xtralens is ontwikkeld, voltooid. Xtralens is een unieke contactlens die voor elk oog op maat kan worden gemaakt. Nieuwsgierig naar de Xtralens? We zien u graag in onze winkel.

Heeft u meer informatie nodig of wilt u eens een nieuw type contactlens testen? Geen probleem, wij staan voor u klaar!Top